The Ceramic House

J Kay Aplin – Architectural Ceramics

Bolt Court Wall Relief

Ceramic wall relief, Hallway
Dimensions: 2.2 x 1.2 m

I designed this piece for the Twisted exhibition at Phoenix Brighton in July 2011, with the intention of permanently installing it into The Ceramic House thereafter. It is in the hallway and is the first thing you see when you enter The Ceramic House. A collage of voluptuous spheres and undulating curves all rendered in a rich palette of reds and blues provides a wonderful tactile sensory experience.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: